Logeren
Logeren

Logeren

In het weekend hadden we onze kleindochter op bezoek, door omstandigheden werd het logeren. Niet dat Jeslynn dat erg vond, of wij dat erg vonden, maar met het weer van het afgelopen weekend kun je niet zoveel doen, neem daarbij dat er aangeraden wordt om het niet op te zoeken en zoveel mogelijk in je eigen bubbel te blijven, dan rest niets anders dan thuis blijven. Gelukkig hebben we wat spelletjes in huis zodat we ons niet echt verveeld hebben. Alhoewel mijn aandeel daarin gering was, het moet zoals het gaat. De foto is van gisteren laat in de middag, nog even verwennen en een filmpje kijken van de chocoladefabriek…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Hahahaha, zo grappig om te zien, prachtige foto overigens, maar ik heb foto’s van mijzelf, die er bijna identiek op lijken… ik op de bank, geconcentreerd naar iets kijken (niet de tv in die tijd), dezelfde gezichtsuitdrukking… houding zelfs… prachtig!

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.