Wandelen deel 1
Wandelen deel 1

Wandelen deel 1

bVision & Photography

Om mijn knie te ontlasten en beweeglijk te houden moet ik iedere dag een stuk wandelen en mijn knie in beweging te houden. Moppie is een trouwe metgezel, maar met mij lopen kan die nog niet. Hij heeft wieltjes en geen pootjes. Een hond zou beter zijn, maar die kan ik niet uitlaten als het slecht gaat. Wat ik doe is met moppie naar een mooie wandelplek rijden, zoals het schutterspark, en vandaaruit de bossen induiken of de heide. Met zo’n hitte worden het uiteraard de bossen. Moppie is een terreinvoertuig met zijn brede banden, en zo gedraag ik me ook. Vaker de smalle bospaden in dan de aangegeven wegen. En dan kom je nog wel eens wat tegen. Dan laat ik de zonnebadende jonge dames, naaktlopers en vrijende paartjes even achterwege, maar heb net meer over de bloemetjes en de bijtjes en vandaag de waterjuffers of libellen zoals op bijgaande foto’s gemaakt bij de Roode Beek cq de koffiepoel in Brunssum. (wordt vervolgt)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

26 Comments

 1. logbankje

  Samen met moppie stappen, moppie zwaait je uit.
  Maar zo kun je wel mooie foto’s maken. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ach jij moet dus ook al je benen trainen en ja dat is hier ook het geval maar met warme weer was het echt helemaal niets voor mij. Maar wat een prachtige natuurfoto’s heb je gemaakt Sjoerd en zeker de onderste. Vanmorgen heel vroeg mijn rondje al gedaan maar menige natuur was nog niet wakker.

 3. Goede morgen Sjoerd , wat een mooie foto’s, je was er net op tijd om die te kunnen maken. En fijn dat je met moppie ook nog best veel paden kunt berijden. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 4. frank-103

  Insecten, fraai om te zien, maar ik kan me ook voorstellen hoe ik ze in mijn gezicht krijg als ik op de racefiets een tochtje aan het rijden ben. De vliegenmepper dus!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.