De dame met de Rolls
De dame met de Rolls

De dame met de Rolls

bVision & Photography

In mijn virtuele garage kwam een mooie nog jonge dame naar binnen wandelen en keek even rond in mijn nieuwe garage. “Dag jongedame, waar kan ik u mee van dienst zijn” vroeg ik. Ze antwoorde gepast met “wat dacht u, ik kom vragen of mijn mooie Rolls Royce bij u in de garage mag staan. Wij zijn heel rijk, maar ik heb geen geld en ik ben nog geen 18 jaar”. Ik dacht even wat krijgen we nu, wat moet ik daar nou mee. Maar buitengekomen stond er inderdaad een grote, hele gave Rolls Royce Silver Shadow voor de deur van de garage. Ik keek even bedenkelijk en zag het gezicht van de dame iets betrekken. Ik stelde haar meteen gerust, “zo’n mooie auto verdient een ereplaatsje in mijn virtuele garage, en weest gerust, het kost geen cent en als je achttien jaar bent kun je hem weer komen halen…”. Samen hebben we daarna een mooie plaats uitgezocht in de nog bijna lege garage.
Als het goed is passen er zo’n 300 auto’s in mijn nieuwe virtuele garage. En dat is, als de auto’s niet te groot zijn, genoeg voor een jaartje of vier verzamelen. De foto’s van de auto deze week zijn van Di Mario van Di Mario.info maar helaas, Di Mario paste niet in het verhaal. Buiten het feit dan dat de meeste auto’s die er in staan voor een groot deel door hem zijn aangeleverd.

  • Merk: Rolls Royce
  • Kenteken: AH-91-94
  • Type: Silver Shadow
  • Kleur: Blauw
  • Bouwjaar: 1970
  • Aantal Cilinders: 8
  • Motorinhoud: 6740cc
  • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

  1. Superverhaal en wat lief dat je haar verzoek met veel plezier aan nam want nu kan jij er ook van genieten.Wel goed bij houden dan hoor want als zij het na jaren weer op komt halen moet deze er wel heel mooi eruit zien. ; )) Geniet van het weekend en van de mooie momenten.

  2. Goede morgen Sjoerd, kijk nou eens die dame heeft een prachtwagen gescoord, Ik denk dat die prima in je virtuele garage past. Maar de jonge dame zal het liefst toch weer naar huis gaan want die moet nog even wachten voor ze zelfstandig mag wonen en ze heeft nu ook nog geen rijbewijs. En ze zal haar broer en ouders ook niet willen missen denk ik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.