ik vertel…
ik vertel…

ik vertel…

bVision & Photography

Ik vertel een verhaaltje. Dat was de opdracht voor augustus met ons fotogroepje op facebook. nu was ik van plan dat deze week uit te voeren, maar ja, het gaat zoals het gaat en de foto’s die ik gepland had kan ik niet maken. Gelukkig had ik vorige week wat andere foto’s gemaakt die ik dan maar gebruik hiervoor.

Het verhaal

Niets vermoedend reed ik over het fietspad van Schinnen naar Thull, tussen de Geleenbeek en de Mulderplas, links zie ik wat gras afwijken van de berm(1) en dacht waar leidt dat pad naartoe. ik liep een stukje naar onder en zie achter de struiken een stenen huisje opduiken(2). Wat verder lopend zie ik dat het een pompgebouw(3) is, wat het water in het moeras(4) aldaar op hoogte moet houden door het over te pompen naar de hoger gelegen Geleenbeek. Aan het gras te zien komt hier nooit iemand.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. logbankje

    Dat zijn de plekjes die spannend zijn om te onderzoeken.
    De pompen zullen wel draaien tijdens de droogte. Hans

    Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.