Kan het Franser: Een Peugeotje
Kan het Franser: Een Peugeotje

Kan het Franser: Een Peugeotje

bVision & Photography

In een rijtuigie, in een rijtuigie
In een rijtuigie rejen we naar Vinkeveen
Leen Jongewaard en Wim Sonneveld uit Ja zuster Nee zuster

Dien van haar klaproos weblog stuurde me de foto van het bijgaande autootje, nou ja, het Franse symbool voor auto. De Peugeot 404. Natuurlijk zijn er ook andere, betere en wellicht mooiere auto’s, maar Franser als dit kan het toch niet. Dien was alleen een beetje stout toen ze deze foto al rijdende in haar auto nam, maar het is haar vergeven. Alles is goed gegaan en het was een rustig landweggetje, u weet wel zo’n weggetje waar normaliter de meest ongelukken gebeuren… Ik zag de foto en dacht meteen aan de bovenstaande tekst van Leen Jongewaard en Wim Sonneveld, en die tekst krijg ik nu niet meer uit mijn hoofd.

  • Merk: Peugeot
  • Kenteken: DE-94-56
  • Type: 404 XC7
  • Kleur: Bruin
  • Bouwjaar: 1965
  • Aantal Cilinders: 4
  • Motorinhoud: 1600cc
  • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, zo zie je maar wat je volgers voor je over hebben. Klaproos heeft met gevaar voor zichzelf deze foto voor je gemaakt. Knap gedaan Roos maar pas je wel op voor jezelf met dit soort stunts. Ik ga zo een laatste wasje draaien met zaken die nog mee moeten maandag. Dus een fijn weekend gewenst en ook alvast een fijne week.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.