Spanning aan de Mariengaard in Drachten
Spanning aan de Mariengaard in Drachten

Spanning aan de Mariengaard in Drachten

bVision & Photography

Het volgende trafohuisje is op de foto gezet door Morgaine van haar weblog Morgaine’s Passions. Het staat tegenover Mariengaard 16 in Drachten en is een huisje met twee transformatoren en een enkel laagspanningsdeel. Niet uitzonderlijk, dat gebeurd wel vaker als er hogere vermogens redundant moeten worden uitgevoerd. Het is geen uitzonderlijk mooi trafohuisje, maar heeft toch wel enkele stilistische trekjes mee gekregen in het Metselwerk. Je kunt zien dat men moeite heeft gedaan om het graffiti knoeiwerk te verwijderen. Maar helaas trekt dat bij bakstenen vaak in de poreuze laag. Dan rest er nog maar een ding, geheel overspuiten…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het lijkt wel een huisje met een gezicht, het duikt een beetje weg, zodat je twee grote ogen en een klein neusje ziet . Tja ik denk dat het een gekke manier van kijken is, maar ik zie vaak iets levends in dode dingen. Ach je kunt maar een afwijking hebben en deze is gewoon onschuldig nietwaar? Een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.