Een paddenstoel maakt nog geen herfst
Een paddenstoel maakt nog geen herfst

Een paddenstoel maakt nog geen herfst

Eigenlijk een plakplaatje vandaag, de foto heb ik vorige week gemaakt net voor ik de lappenmand in ging. Veel beter is het nu nog niet maar daarmee zal ik u niet vermoeien. En eigenlijk wil ik het daar ook bij laten. Met Jeslynn twee dagen in het weekend hier was al vermoeiend genoeg…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

 1. Och, voor de hittegolf heb ik al paddestoelen gespot, niet op de foto gezet, de grote dan, wilde ik doen, maar de mensen die er wonen hebben gewoon het gras gemaaid, dus ook de stoelen.

  Nu staat er eentje in emmer met de japanse vingerplant te groeien na de bui van de afgelopen week ineens… en inderdaad, paddenstoelen kunnen 24/7 opkomen en zichtbaar zijn, het is maar net waar je bent… en hoe nat het is 😉

  X

 2. marlouwitzelgmailcom

  ha Sjoed,

  een plakplaatje…
  Ik moet meteen aan onze Gerda YD denken.
  Die had het daar ook wel eens over, als het even niet anders gind…

  Vervelend dat je nog steeds niet lekker bent.
  Remedie: echte goeie kippensoep. Niet uit een pakje!!

  Beterschap

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.