WIFI
WIFI

WIFI

Om met de deur in huis te vallen, we hebben niet echt een huis wat geschikt is voor WIFI dekking vanaf een centrale Router. Ofwel we hadden niet overal dekking, en met thuiswerken was het wel eens even lastig als er geen verbinding was. Dus was het aanbod van Ziggo om met fikse korting een boosternetwerk aan te leggen, de druppel die ons overhaalde om tot de aanschaf over te gaan van een TP-link Deco M4 Netwerk. Zoiets als ze in bedrijven ook wel hebben, van die mooie accespoints die je volgen en je steeds voorzien van het signaal van het dichts bij zijnde accespoint. In ons geval voor iedere verdieping een kastje. Het plaatje komt wel ongeveer overeen met onze situatie, alleen ligt de garage een verdieping lager en is BG. Het aansluiten was een fluitje van een cent, stroom op de kastjes en mijn zoon deed de rest. Alleen nog iedereen voorzien van het correcte wachtwoord.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Door mijn router/modem naar boven te verplaatsen heb ik overal in mijn woning wifi.
  Als heb ik op dit moment last van de diverse andere netwerken rondom mijn huis.
  Het overschakelen naar een ander kanaal kost nog even moeite.

  Stille groet,

 2. frank-103

  We hebben hier een mevrouw van KPN alles laten installeren, met op zolder bedraad een 2e wifi antenne. Het grut klaagt niet meer, mijn PC’s doen het ook goed, de verbinding is dus goed genoeg. Het is wel heel irritant als het niet goed werkt.

 3. Werkt dat ook in een kooi van faraday? dat is wat ik telkens te horen krijg in Almere, terwijl ik buiten en in mijn box gewoon ontvangst heb, maar binnen, zodra ik in de keuken of de slaapkamers kom, niks… of heel vaag, of heel even… oplossen kunnen ze het niet zeggen ze.. een versterker, maar dat is 0 garantie krijg ik dan.

  X

   1. Ik kijk nog even hoe de dingen gaan lopen 😉 het is namelijk best een investering, het gekke is ook, als er net een monteur is geweest, draait alles perfect! het is meestal na een aantal weken of ooit 3 maanden, dat het dan weer amper of niet werkt, je direct de wifi connectie naar 1 punt ziet zakken. loop ik weer 3 meter terug, volop.. gek toch.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.