Murals Heerlen – En alweer een XXL aan de Heerlerbaan
Murals Heerlen – En alweer een XXL aan de Heerlerbaan

Murals Heerlen – En alweer een XXL aan de Heerlerbaan

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Gisteren heb ik even mijn ziel onder de arm genomen en ben in de auto gestapt om even deze nieuwe XXL mural op een flat aan de Heerlerbaan te vereeuwigen. Alhoewel dat niet meeviel. Er staan gewoon teveel bomen in de weg die het zicht aan de mooie XXL mural onttrekken. Oftewel van de winter op een mooie dag nog eens terug om hem helemaal goed in beeld te krijgen. Nu moet u het hier even mee doen. De mural is een ontwerp van Madelon Vriesendorp, en uitgevoerd door Amber Delahaye en Wesley Dazetwo Van Heugten. Madelon Vriesendorp, de 75-jarige kunstenares woont in Londen en zou door de lockdown aldaar niet aanwezig zijn, maar kon op het laatste moment Amber en Wesley toch aan het werk zien in de hoogwerker.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.