U vroeg…
U vroeg…

U vroeg…

Verschillende opmerkingen en vragen krijg ik over hoe het met mijn gezondheid gaat. Ik kan wel zeggen beter, maar dan zou ik liegen. Het gaat met de verschijnselen van de gordelroos iets beter, d.w.z. het wordt niet erger, maar mijn linker bovenlichaam is redelijk beurs, zowel voor als achter en doet pijn. Slapen is dus een crime. Maar de wonden helen langzaam dus het zal wel goedkomen na verloop van tijd. De onderstaande foto is gemaakt bij Appie, een uitstekende tip toch. We gaan op visite en we nemen mee…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Kakel

  Luxe hamburgerbroodjes bij de schoolspullen. Waarom ook niet? Weer een winkelend lui varken…
  Slaapgebrek en pijn is een slechte combinatie. Pijn vreet energie en ondertussen mag je er de moed inhouden. Houd stand!
  Sterkte en beterschap *smak*

 2. Beterschap sjoerd, is alles wat ik kan zeggen, ik vertelde al dat ik weet wat het kan zijn, via mijn oma ooit… pijnlijk en zo.. sterkte!

  Winkel, het gebeurt telkens vaker als ik ga kijken naar toen ik ooit zelf in de supermarkt werkte en het nu.. echt heel veel erger…

  X

 3. logbankje

  Wat een gedoe Sjoerd, dat is niet fijn wat je overkomt.
  Het is een aanslag op je geduld en doorzettingsvermogen, vooral slecht of niet slapen is een beproeving.
  Wens je geduld in je herstel.
  Bij appie is altijd wel humor te vinden in de schappen Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Hallo Sjoerd, ik hoop dat de gordelroos al iets minder gaat worden, want het is een ellende heb ik van een vriendin begrepen. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik het nooit heb gehad. Van harte beterschap gewenst . Ik ben weer terug thuis na een gezellig weekje met kinderen en kleinkinderen (- kleinzoon)

 5. ha Sjoerd,

  het komt goed… uiteindelijk.
  Ik heb met je te doen: die pijn moet vreselijk zijn.
  Is er nou echt niks aan te doen?????

  Nou ja… een beetje afleiding…
  Als ik een keertje op de koffie kom neem ik een hamburger me… hahaha…

  groetjes en hou je haaks!
  Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.