Ik dacht al…
Ik dacht al…

Ik dacht al…

Een tussendoortje vandaag, Inge van Schrijfsels van mij stuurde me de onderstaande foto van deze futuristisch auto (of onderzeeboot) als grap om me wat op te beuren. Er staat een kenteken op, maar dat is uiteraard niet geldig. Hij staat ergens in de buurt van Kasteel Strijthagen (Landgraaf)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. logbankje

  toe ik de foto zag, dacht ik gelijk aan the Yellow Submarine van the Beatles.
  Je hebt er een mooi plaatje van gemaakt. Hans

  @ Inderdaad Hulphond.nl is een positieve organisatie

 2. Ha Sjoerd,
  en… ben je er van opgekikkerd?
  Ik hoop het…

  Van een vriendin hoorde ik dat ze een speciaal zalfje op de gordelroos smeerde.
  Dat kun je bij de Etos kopen, tegen koortslip.
  Misschien een idee voor jou??

  Beterschp!
  Marlou

 3. Goede morgen Sjoerd, leuke boot alleen zolang hij maar niet in het water terecht komt denk ik. Hopelijk voel je je alweer een beetje beter, elke dag een beetje beter tot je weer helemaal beter bent.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.