Murals – the making of… by James Jetlag
Murals – the making of… by James Jetlag

Murals – the making of… by James Jetlag

bVision & Photography

Vandaag een stukje mural, hij is nog niet af, maar wel bijna. De achterzijde is klaar, en James is bezig met de voorkant van dit viaduct aan de Putterweg in Voerendaal. Het wordt een schitterende mural, maar daarover volgende week meer, hij moet deze week afkomen, want de weg moet weer open voor verkeer. James heb ik helaas niet gesproken, hij was druk bezig en ik was bezig met een ander project, maar ook daar moet u even op wachten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.