Nee hè…
Nee hè…

Nee hè…

Nee hè… was mijn eerste reactie toen ik gisteren met mijn vrouw op haar vrije dag een bloemetje ging halen bij Intratuin, voor de eerste keer sinds lange tijd en ik vond dat ze dat verdiend had. De kerst doe weer zijn intrede. Als ik kijk hoeveel vierkante meters ze daarvoor moeten inruimen verwachten ze daar heel veel van. Maar ik vrees dat mensen i.v.m. Corona ook in huiselijke sfeer wat voorzichtiger zullen zijn met etentjes en andere feestelijkheden. Niet dat ik ze dat niet gun, maar als je het op de keeper beschouwd is het natuurlijk onzinnig, net als vuurwerk. Maar ook daar gun ik iedereen zijn eigen pret mee. Als je me er maar niet lastig mee valt. Aan de andere kant was ik er voor het eerst sinds deze maand er weer eens even uit.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

25 Comments

 1. Hier lagen de pepernoten ook al met de taai taai in de winkel en dus kijk ik ook niet vreemd op als men al met de kerst aanvangt. Want men wilt toch op de 1 of andere manier mensen gaan trekken maar het al met beiden dit jaar ook geheel anders zijn. En zo vroeg vind ik ook beetje overdreven hoor. Hier komt alles op zijn tijd zoals ik het kent. Laat ik dan ook maar een taaie wezen die volhoudt aan aan het oude waar ik mee bent grootgebracht.

 2. Kakel

  O mijn God. We kunnen kerst toch gewoon overslaan? Net als de vakantie (-:
  Ik had echt rechtsomkeert gemaakt!
  Fijn dat je er even uit kan tussen alle pijn door…
  Lieve groet

 3. Nou, jij en al je reageerders houden tenminste hun verstand bij elkaar. Maar blijkbaar is er toch publiek dat wel om die kerstboel verlegen zit in september. Ik ken niemand die zo is, maar anders zou intratuin er geen brood in zien …:-(

 4. Toevallig was ik vanmorgen ook bij intra tuin en inderdaad, ook daar werd al hard gewerkt om het tuincentrum in kerstsfeer te brengen. Ik zag hier en daar al schappen met kerstballen… verder veel plattegronden van dingen die nog opgebouwd moeten worden.

 5. Winkels zoals Action hebben die rommel alweer in de schappen. Ik koop het er niet meer want je moet iets teveel oppassen met het stinkende plastic. EN die glitters, dat is plasticvervuiling en schadelijk als je ze binnen krijgt. Ik denk dat ik dit jaar een heerlijk rustige kerst krijg.

 6. Fijn om er even uit te zijn. Je voelt je dus wat beter, hoop ik. Tja, we krijgen nog heel warm weer volgende week – ik hoorde iets van 30 graden in Friesland – en dan die belachelijk vroege kerstmeuk al…. 🙂

 7. Goede morgen Sjoerd, kerst in september tssss ik word er gewoon niet goed van, nog even en ze beginnen in de zomervakantie al met die ongein. Er zijn al zoveel onzinnige wetten, zouden ze er geen wet voor kunnen maken, om dat tegen te gaan? Bovendien wordt de beste sinterklaas steeds meer weggemoffeld. Gewoon niets kopen voor de kerst, pas in november op zijn vroegst lijkt me mooi. Als iedereen dat doet, stopt het misschien met die vroege kerst in de tuincentra.

 8. Dat jij er even uit was stemt mij vrolijker dan al die kerstmeuk. Juist omdat mensen thuis blijven verwacht de detailhandel dat mensen meer gaan kopen voor thuis. Dat is dan weer niet goed voor het milieu zou ik zeggen.

  Love As Always
  Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.