Jaguar 3.4S
Jaguar 3.4S

Jaguar 3.4S

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info kwam op weg naar zijn werk deze zwarte Jaguar 3.4 S tegen. Echt een plaatje. Als ik hem niet in virtuele garage zou willen zou hij hem wel in de achtertuin zetten. Daar kan ik kort in zijn, ik zet hem naast de Rolls Royce van je dochter… Daar past hij wel bij. Ook een auto voor de mensen die wat meer te makken hebben. Een luxepaard.

  • Merk: Jaguar
  • Kenteken: AE-91-74
  • Type: 3.4 S
  • Kleur: zwart
  • Bouwjaar: 1974
  • Aantal Cilinders: 6
  • Motorinhoud: 3400 cc
  • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dat is een AUTO met hoofdletters geschreven. IK heb er nooit in gezeten. dus of het ook lekker is om in te rijden??? Ik neem aan van wel of zou het toch alleen een statussymbool zijn? Je hebt natuurlijk wel een chauffeur nodig, want om zo’n bak alleen ergens in een parkeergarage te zetten, lijkt me toch wel lastig. Zowel door zijn formaat, als ook doordat er wel eens iets mee zou kunnen gebeuren. Een fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.