bVision & Photography

Als je onderweg bent door de bossen kijk je natuurlijk niet vreemd op als er een een ree of een hert voorbij komt, of wat konijnen. Maar wat ik de laatste keer tegenkwam in het bos slaat alles. Ik had ze bijna nog niet opgemerkt in het gebladerde, maar het waren echte mensen, groene overals, allemaal een blinddoek voor, die een brancard droegen met een ook in het groen geklede dame, zonder blinddoek. Ze moesten alleen op aanwijzingen van die dame de weg afleggen en werden uiteindelijk midden in de beek stop gezet. ze moesten de brancard met het meisje laten zakken die dus prompt met haar kont in het water zat, een licht gegrinnik ging in de groep op, maar helaas werd de opdracht gegeven, iedereen op de de plaats rust en gaan zitten… Gezien de laatste foto hebben ze het allemaal overleefd.
Navraag leerde dat dit een fitheids- en geschiktheidstest was voor aspirant handhavers en/of politiemensen. Plaats van de training kan ik hier helaas niet specificeren, maar ga er vanuit dat het in de Oostelijke Mijnstreek was.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Zo kom je nog eens wat tegen als je buiten bent.
    Het is een leuke training, teambuilding is heel belangrijk.
    Heb je de foto’s van tussen de struiken gemaakt. LOL Hans

    logbankje
  2. Leuk om dat tegen te komen, zo nu en dan zie ik het op tv, voor zover ze het kunnen laten zien natuurlijk. De trainingen zijn hard, maar een natte kont als het nog wat warm is, is misschien wel lekker 😀

    X

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.