Murals Parkstad – Yasja in Ubachsberg
Murals Parkstad – Yasja in Ubachsberg

Murals Parkstad – Yasja in Ubachsberg

bVision & Photography

Naast de ontwikkelingen op het gebied van Murals in Heerlen is binnen het samenwerkingsbestand Parkstad natuurlijk meer te ontdekken. Zo is in Ubachsberg de Auw Sjoeël aan de Oude Schoolstraat omgetoverd tot een Multifunctioneel centrum. Het mag dan wel verbouwd zijn, maar op basis van oude foto’s heeft kunstenares Yasja Ligtelijn een van de wanden binnen in het MFC in de Auw Sjoeël, voorzien van een mural van de oorspronkelijke Auw Sjoeël. Zo wordt oud weer nieuw en nieuw weer voorzien van oud. Een waarlijk schitterend kunstwerk van vier bij zeven meter heeft ze hier neergezet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.