Datsun Laurel
Datsun Laurel

Datsun Laurel

bVision & Photography

Laten we even voorop stellen dat deze door Di Mario van het weblog Di Mario.info op de foto gezette Datsun, niet in mijn virtuele garage terecht komt voordat deze weer de originele kleuren heeft. Want een ding is zeker, het is een van de minst gewaardeerde auto’s terwijl het eigenlijk een ereplaats zou moeten krijgen. De zes-in-lijn cilinder motor had een ongekende souplesse in die tijd, zelfs het roestfenomeen, wat in die tijd bij vrijwel ieder merk na een aantal jaren toesloeg was hier veel minder, oke hij roestte ook, maar dat viel best wel mee. Deze lijvige Japanner had werkelijk niet veel nadelen. Alleen dat hij uit Japan kwam.

 • Merk: Nissan
 • Kenteken: PN-66-PL
 • Type: LAUREL 2.4E B6
 • Kleur: zwart
 • Bouwjaar: 1988
 • Aantal Cilinders: 6
 • Motorinhoud: 2393 cc
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

16 Comments

 1. Ik betwijfel of hij zo de weg op mag met die uitstekende spiegels die ongetwijfeld nog niet kunnen inklappen bij aanraking. Als je dáár als fietser over de motorkap knalt is dat extra schade , nou ja, het is natuurlijk toch al niet aan te bevelen om over een motorkap heen te duiken.

 2. Goede morgen Sjoerd, het is inderdaad een kleur die weinig mensen zouden waarderen, ik vind het ook niet mooi. Toch is het een leuke auto. Eeen heerlijk weekend gewenst, al regent het hier pijpenstelen Ik ga het oud papier maar niet buiten zetten, want dan is het doorweekt, ik wacht wel op de volgende ophaalronde.

 3. Door die kleuren viel hij wel op, zodat ik hem op de foto kon zetten. Maar ik zou toch voor de zekerheid maar eens in je garage kijken, want ik zag hem van de week niet meer op de plek staan waar deze foto is genomen.

  Love As alwaysDi mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.