bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen, ze zijn niet allemaal even mooi en ik sta ook niet achter ieder thema, maar dat hoort erbij als je ze in kaart brengt.
Vandaag alweer schaftkeet nummer 5. Deze stond op de Heerlerbaan bij de BSO waar ik mijn kleindochter Jeslynn vorige week op mocht halen. uiteraard stond het bijbehorende WC blok ernaast, maar ik neem aan dat daar niemand op zit te wachten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. IS dat niet meer een foto op de keet gedrukt? Dat heeft niemand met een spuitbus gedaan denk ik. Niet dat het niet mooi is. Het geeft een veel beter en leuker beeld dan die standaard keten die je vaak ziet.

  2. Hier staat ook zo’n keet, niet zo mooi als op de foto.
    Maar de buitenschilders zien er wel zo uit met de petjes en capuchons, als ze beginnen in de vroege ochtend (7 uur) in het donker en alle nattigheid.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.