Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

Je mag ook zeggen werk in de winkel. Een raar dagje gisteren. Eerst even een gedeelte van de wekelijkse boodschappen gedaan. Dat wil zeggen er wordt hier een lijstje met alles wat er nodig is gemaakt, en ik word met dat lijstje op pad gestuurd. Een beetje eenzaam in deze tijd als iedereen een masker voor zijn snuffer heeft en je de helft van de mensen niet meer kent. Maar goed, een tijdelijke onvolkomenheid zullen we maar zeggen. Vorige week hadden we twee bureaubladen besteld om onze oude Ikea-bladen te vervangen op de bureaus in de woonkamer. Die werden gisteren geleverd, en moesten dus ook meteen worden vervangen, zo gaat dat hier. Het onderstel van een Ikea bureau zit een beetje vreemd in elkaar, dus vervangen is niet het ene eraf en het andere erop. De nieuwe bladen waren sowieso een stuk dikker en daar zaten ook geen netjes voorgeboorde gaten in. Hou ze bezig zeiden ze vroeger in dienst, en daar leek het wel een beetje op. Maar het resultaat mag er wel zijn. Een super kwaliteit bladen en vakkundig gemonteerd. Nee geen foto’s daarvan, dan wordt er teveel privacy prijsgegeven. Wel een situatie bij Appie gisterochtend…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 reacties

  1. Kakel

    Met mondkapje op krijg ik af en toe de nijging m’n pistool uit m’n holster te trekken en hard te roepen: ‘Dit is een overval!’
    Jij hebt je tijd weer nuttig besteed, Sjoerd, en dat niet alleen: je hebt weer twee prachtige bureaus.
    Wat loopt er toch ráár (en lui) volk rond in de wereld…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.