Wandelen met Jeslynn

Wandelen met Jeslynn

Gisteren hoefde ik niet alleen op pad, maar wilde Jeslynn mee met opa wandelen. Nou ja wandelen, bladeren zoeken, stokken meenemen, zaadlijsten verzamelen en daarbij ook nog wandelen uiteraard. Dus hup op naar het Emmapark, want opa wist daar een klein speeltuintje te staan waar Jeslynn zich wel even kon vermaken, want dat had ze in de ochtend niet kunnen doen omdat het regende. Daarna weer naar huis, al was de snelheid er nu wel uit en zo even tussendoor volgens mijn horloge toch een kilometer of vijf gelopen. De spelletjes thuis liepen niet helemaal meer zoals gewend, madame was een beetje moe geworden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

25 Comments

  1. Spelenderwijs kunnen kinderen vaak een heel eind lopen. ook als ze moe zijn, kunnen ze dat zomaar even vergeten en weer doorlopen, maar als het dan later op concentratie aankomt wordt het een heel ander verhaal. Dan is de pijp leeg. Mooi meisje

    hanscke

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: