Double Exposure
Double Exposure

Double Exposure

bVision & Photography

Double Exposure, dat was de opdracht binnen ons fotoclubje, maar dan wel in een mooie landschapsfoto. Iets extra’s toevoegen om de foto wat spannender te maken. Ik heb dat gedaan door het hek van de foto op een andere wijze te fotograferen en deze als double Exposure op de eerste foto te leggen. Ik vond het wel een geslaagd idee.
Nog even over de foto’s van gisteren. Ik maar denken dat iedereen meteen Bemelen zou zeggen, maar nee hoor… De grote plaats op de achtergrond was de skyline van Maastricht, genomen boven op de Bemelerberg aan de kant van camping Oriëntal in Berg. De grotten van de Bemelerberg, en uiteraard het Kerkje van Bemelen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Oh, die double exposure… ik vind het gaaf geworden zo!

    Bemelen… uhhh hahahahaha nee geen idee! Ik ben wel op de Gulpenerberg geweest trouwens ooit, waar het beeld staat van Jezus Christus… heb ik nog analoge foto’s van.

    X

  2. Maakt de foto idd spannend. Ik heb wel gewandeld in Bemelen.
    OT. Mijn website is verplaatst van One Com naar een andere provider. De verhuizing was een paar uur zichtbaar, maar nu is alles weer normaal. Binnenkort wordt het Word Press. Al het oude wordt zal dan overgezet worden, misschien in een ander jasje, maar het blijft wel behouden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.