Wandeltocht
Wandeltocht

Wandeltocht

bVision & Photography

Normaliter is de zondag voor mij kook en klusdag, maar door de voorbereidingen voor het eten gisteren, een lekker frietje zoervleisj met Belgische mayonaise, had ik tussendoor een paar uurtjes vrij. Het zoervleisj dat al twee dagen in de marinade stond, is een kwestie van goed aanbakken, bijvullen met de marinade en die gewoon een paar uur laten stoven, of sudderen, zo u wilt. En in die tijd ben ik ergens in het zuiden van Limburg aan de wandel geweest. Degenen die hier ooit gewandeld hebben weten wel waar dit is, de anderen mogen raden. Mergel is hier het toverwoord, camping ook, en berg niet te vergeten…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  alles in Limburg is mooi.
  Dus…
  En dat zoerfleisj… als ja dat nog een keer maakt, dan komt Henry even aaanschuiven. Het is zijn lievelingsmaaltijd!!!!!

  groetjes!

 2. Tsjah… Slenaken, Mechelen, die hoek dan voor mij, of ik specifiek hier ben geweest, weet ik niet meer, te lang geleden. Qua wandelingen dan, en het kan ook nog zijn, de Mergellandroute van de ANWB die hebben we meermaals gereden, ik als tiener achterin tussen mijn opa en oma in vooral in het midden van de bank van de auto, ja dan zie je ook echt heel veel 😉 hahahaha

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, ik denk aan de vakantie die ik met mijn man samen in de buurt van de Gulpener berg door heb gebracht. Maar Limburg is overal mooi, net als Zeeland natuurlijk, want de zee mis ik wanneer ik van de kust weg ben. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.