In the middle of the night(2)
In the middle of the night(2)

In the middle of the night(2)

Deze foto hadden jullie nog tegoed als inzending voor nachtfotografie bij ons fotoclubje. Ik vind het wel passen bij deze tijd. Een horecagroothandel vol in het licht en hopend op een beter toekomst. Het laat me denken aan mijn eerste pensioenjaar dat meteen in het teken staat van Corona. Jammer, maar och, ik denk dat anderen er veel slechter voor staan. We kunnen makkelijk zonder die horeca, maar het is uiteraard wel makkelijk en gezellig de stad in te duiken, tussendoor even pauze, wat eten en drinken. Ik hoop de we snel weer perspectief krijgen op een virusvrije toekomst. Ik wens iedereen een fijne decembermaand, kom op zeg, we laten ons niet kisten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Ik snap het wel, maar zelf, ben ik nooit zo van de horeca geweest, dus uhhhh voor mij maakt het nul verschil eerlijk gezegd, die 4x per jaar? Wat ik dan ook zeg, sinds ik Liefste ken, wat vaker, en het enige wat ik mis… wat we weleens deden? Na een lange roadtrip even op Laaksum wat eten en drinken, of bij de pizzeria, of wat luxer, het wokrestaurant… allemaal in Friesland, daarvoor eigenlijk niet. Voor mij dan. Voor Liefste betekent het de inkomsten nu in de evenementen en dus juist de cafees etc… of grote voetbal wedstrijden waar zijn artiest vaak bij werd geboekt.. ja dat missen we nu.

  X

 2. logbankje

  Nou, denk dat iedereen snakt weer een normaal leven te hebben.
  Gewoon van de verlichte en gezellige horeca om samen te kunnen te delen.
  Je foto is een opkikker in deze donkere periode. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  Dank voor je compliment, dit doet me heel veel.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. frank-103

  De horeca wordt zwaar getroffen, en het is maar de vraag of dat echt nodig is. In Duitsland heeft men andere maatregelen getroffen om het coronavirus te bestrijden.

 4. Ria van Felius

  De horeca wordt op deze manier erg getroffen en ik vind het nergens op slaan. Zij werden het eerst gedwongen allerlei maatregels te nemen. Prachtige foto!

 5. Prachtige echte nachtfoto!
  Als ik me even van zwarte humor mag bedienen,. die goede raad aan het eind van je verhaal kwam voor Henk te laat! Maar zolang je niet dood bent zou ik me inderdaad niet laten kisten;-)

 6. Zeker, Sjoerd!
  We laten ons niet kisten!!
  Natuurlijk is het gezellig met eenklein pauze in de horeca, maar ja… als het niet mag, dan lossen we het wel op een andere manier op.
  We gaan gewoon door!

  groetjes!

 7. Mooie foto, Sjoerd, voor je opdracht vind ik deze geschikter dan de vorige nachtfoto die je liet zien.
  Virusvrij zal het niet worden, ben ik bang. We zullen het virus moeten blijven ontlopen en zo nodig van ons af slaan. Ik heb wel goede hoop dat we daar volgend jaar wat hulp bij krijgen met een vaccin.

 8. Goede morgen Sjoerd, ik vrees dat corona nog lang rond blijft waren. Misschien komt het zelfs ieder jaar weer terug net als de griep, maar dan is er hopelijk een middel gevonden zodat het minder erg zal zijn.
  Een prettige maandag gewenst.

 9. ik ben niet zo optimist, die corona blijft maar duren, en er zijn 50 besmettingen op mijn werk en zaterdagnamiddag waren er 3 sterfgevallen,
  ik was normaal vrij , maar kan gaan bijspringen…
  Dan heb ik het liever over je mooie foto, voor de club is die zeker gelukt
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.