De laatste loodjes

De laatste loodjes

bVision & Photography

Er had als titel natuurlijk ook kunnen staan “En de boer, hij ploetert voort”. Ik denk dat deze boer geluk heeft gehad met zo’n mooi rustig weer de laatste dagen van november om zijn oogst veilig te stellen. De foto is gemaakt op de weg tussen Spaubeek en Neerbeek. Dat is het voordeel als je nooit dezelfde weg neemt, dan kom je wel eens wat tegen. Vandaag alweer december, Sinterklaas en Kerst en Oudjaar, het kan niet op… We moeten er het beste van maken van dit jaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Nu nog even de vries over het hele land, dan zijn de spruiten en de boerenkool ook goed voor de oogst 😉 Prachtig om te zien, en ja ik heb het ook gezien en opgemerkt dat men heerlijk weer had bij het oogsten eventueel. Dat is vandaag wel even anders.

  X

 2. De boer boft zeker met het weer en de volle oogst.
  Wie dwaalt door het leven, beleeft meer dan de vaste paden te betreden.
  December, altijd wel een dubbel gevoel bij me. Hans

  @ hoop ook op een flink pak sneeuw.

  logbankje
 3. Ik vind het altijd heel mooi om naar deze bezigheden te kijken. Vorig jaar heb ik met heel veel belangstelling toegekeken hoe de worteltjes voor HAK geoogst werden. Het is hier in het noorden nu een natte kledderbende op het land

  hanscke

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: