Wie is hier nou een pannenkoek?
Wie is hier nou een pannenkoek?

Wie is hier nou een pannenkoek?

Als ondernemer in deze tijd moet je toch ergens een beetje inventief zijn. Je hebt niet voor niets een zaak opgebouwd. Zo had de eigenaar van dit restaurant “De Eetkamer” in Hoensbroek een jaar geleden uiteraard niet eraan gedacht om een pannenkoekenkraam voor zijn deur neer te zetten om zijn inkomsten een beetje op te krikken. Maar hij staat er. En nu ik erover nadenk had ik er best een pannenkoek kunnen eten om de kas te spekken. Of bij gebrek aan eetlust wat kunnen bijdragen aan de kas. Ik beloof jullie dat ik de volgende keer deze mensen zal steunen. Anders heeft zo’n kraam natuurlijk geen effect.
Eigenlijk is het wel grappig. Je hoeft geen moeite te doen om mensen op de dag van vandaag onherkenbaar in beeld te brengen, daar zorgen ze zelf al voor.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. logbankje

  Het is ook voor ondernemers in de horeca een slechte en zware periode.
  Ben vaak wel verbaast dat men toch weer opveert en iets bedenkt om het hoofd boven water te houden. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik ben blij dat het kabinet gisteren eindelijk heeft besloten om meer geld vrij te maken voor de steun aan m.n. de horeca en de culturele sector. Want hoe creatief en goed bedoeld ook, alleen met de verkoop van af en toe een pannenkoek zal deze ondernemer de winter niet overleven, vrees ik. En zo zijn er helaas velen.

 3. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat die mensen massa’s pannenkoeken gaan verkopen, de horeca zit al zo moeilijk en we willen toch niet dat die bedrijfstak massaal failliet zal gaan.

 4. Nou dat onherkenbaar? Als je de persoon in kwestie echt niet kent, maar ik ga eraan wennen in de winkel bij het vaste personeel, je gaat op andere dingen letten, het haar, make up bijvoorbeeld, en zo word ik ook gewoon herkend, hahahaha Kortom… dat mondkapje gaat ook wennen 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.