Een Plymouth Sport Satellite
Een Plymouth Sport Satellite

Een Plymouth Sport Satellite

bVision & Photography

Voor vandaag heeft Emile, onze Leidse Glibber, gezorgd voor een mooie grote bak, die, en een goed kijker had dat al gezien. naast de A-Kadett van vorige week stond. De Plymouth Sport Satellite is een middenklasser auto volgens het FR model, de motor in het front en de aandrijving achter. Hij werd gemaakt in Michigan (USA) als een model in het Chrysler concern. Een stoere bak met uiteraard een bijbehorende motor. Ik ga er vanuit dat hier de 5.2 liter motor in ligt. Deze info kon ik namelijk nergens vinden, de RDW is in dat opzicht vaak onvolkomen met gegevens. Hoe groter de auto, hoe meer bladeren erop kunnen vallen, maar die haal ik wel vanaf voor hij de virtuele garage in gaat, net zoals de Kadett uiteraard.

 • Merk: Plymouth
 • Kenteken: 91-53-MX
 • Type: Sport Satellite
 • Kleur: oranje/rood
 • Bouwjaar: 1970
 • Aantal cilinders: 8
 • Motorinhoud: 5200 cc
 • Brandstof: benzine
 • Aandrijving: achter

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. logbankje

  Bij de De Plymouth Sport Satellite dacht ik gelijk aan Starsky and Hutch, maar die reden in een Ford Torino.
  Maar de Plymouth Sport Satellite is wel in verschillend films gebruikt. Hans

 2. Goede morgen Sjoerd, een grote slee was dat, moeilijk met parkeren lijkt me, al heeft hij hier de ruimte. Ik wens je een fijne sinterklaas zaterdag, Je kleindochter zal wel in vrolijke afwachting van cadeautjes zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.