Spanning bij Feyenoord in R’dam
Spanning bij Feyenoord in R’dam

Spanning bij Feyenoord in R’dam

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info was lang geleden bij Feyenoord in Rotterdam. En vond daar buiten het stadion het bijgaande trafohuisje. hij schreef hierover: “Ik snap dat spelers zich ook af en toe moeten opladen voor een goede wedstrijd, maar ik wist niet dat dat ook via een trafohuisje werd gedaan.” Om eerlijk te zeggen snap ik dat best, in de Kuip wordt altijd onder hoogspanning gespeeld en dan is een trafohuisje in de buurt best wel handig om in de rust even bij te tanken. En uiteraard van beton en vandaal bestendig, al vind ik het niet echt een huisje.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Wat jij schreef, dacht ik: die spelers speler onder hoogspanning (-: De tekst van Di Mario is ook om te gieren en zijn foto’s vind ik briljant. Zonder deze trafohuisjes is jouw verzameling niet compleet!

  2. Na het prachtige witte trafohuisje in Heerlen, dat waarschijnlijk per ongeluk even voorbij kwam, is dit niet meer of minder dan een lelijke en harde bak. Maar hij lijkt behoorlijk vandalismebestendig, zo lang daarmee de functionaliteit in zekere zin gegearandeerd is, zullen ze er bij Feijenoord wel blij mee zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.