Mijn Top 2000
Mijn Top 2000

Mijn Top 2000

Het was er weer tijd voor, de top 2000. Destijds had ik de eerste top 2000 versies compleet op Cd-Rom staan, maar sinds de opkomst van YouTube is dat niet meer nodig. Vrijwel alles wat we willen horen is daar te beluisteren, met heel vaak een clip of filmpje erbij. Mijn lijst staat hieronder, ik ben benieuwd op welke plaatsen al die nummers terecht gaan komen.

 • Cream – Sunshine Of Your Love
 • Shakira – Whenever Wherever
 • Eric Clapton – Layla (Unplugged)
 • Miley Cyrus – Wrecking Ball
 • Leonard Cohen – Hallelujah
 • Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow
 • Golden Earring – Back Home
 • Amy MacDonald – This Is The Life
 • Cher – If I Could Turn Back Time
 • Cyndi Lauper – Time After Time
 • The Doors – Riders On The Storm
 • Jefferson Airplane – White Rabbit
 • Led Zeppelin – Stairway To Heaven
 • Iron Butterfly – In A Gadda Da Vida
 • Metallica – Nothing Else Matters
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Wat mij opvalt Sjoerd, is dat je toch wel iets ouder bent dan ikzelf, en toch zie ik juist nummers uit mijn tijd voorbij komen, hahahaha Dat is zeldzaam volgens mij.

  Mijn lijst is elk jaar anders, dit jaar heb ik Madonna, George Michael met name aangehouden en nog eentje… dus 1 artiest en daar de favo nummers van. Ik doe elk jaar een thema, vorig jaar pure love songs bijv.

  X

 2. Jouw nummer 3 en 5 zouden bij mij samen met jouw nummer 13 en 14 bij de eerste 5 staan op nummer 1 kan gewoon niet anders dan Pink Floyd met Wish you were here . Van de Golden Earring zeker niet dit nummer maar wel graag een oudje uit de tijd dat ze nog 2 oorbellen waren;-) Maar er zijn zóveel mooie nummers dat ik zelf nooit kan kiezen en dus ook niet ga stemmen.

 3. Kakel

  Ik heb ook gestemd en word daar zo blij van. Had met gemak nog 35 nummers kunnen invullen. En nóg eens…
  We hebben één gezamenlijk band: The Doors.
  Leuk om je lijst te zien!
  Tot mijn verbazing zag ik dat nummer 1 vorig jaar op 4 stond. Ik kende het hele nummer niet…
  Lieve groet.

 4. Ria van Felius

  Ik dacht ik ga het ook eens doen en nu kan het al niet meer , jammer. Ik kan me wel in die van jou vinden hoor en verder maar gewoon weer luisteren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.