Ik krijg ‘m nog wel
Ik krijg ‘m nog wel

Ik krijg ‘m nog wel

Sinds dat deze grote eekhoorn onze katten in de tuin aan het plagen is, probeer ik ‘m al voor de lens te krijgen. Maar dat beest is zo supersnel en op het moment dat ik de deur naar de serre open doe is hij alweer verdwenen. Deze week was het bijna gelukt, alleen dook hij net achter de takken toen ik deze foto maakte. Jammer, Maar hij komt deze winter nog wel aan de beurt, hij ‘steelt’ namelijk vogelvoer uit onze voederplek… Het wordt dus een vraag wie het meeste geduld heeft, of wie de meeste honger heeft, maar goed op de foto krijgen zal ik hem.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

 1. logbankje

  Een prachtige titel voor je log, ik heb er om gelachen.
  Weet zeker dat je de eekhoorn nog goed op de foto krijgt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. haha Sjoerd,

  geduld!
  Het gaat je lukken.
  Bij Ilja Gort op het kasteel hadden ze een tamme eekhoorn: Eekie.
  Uiteindlijk ie die wel de hort op gegaan, maar komt zo nu en dan even buurten en is dan nog steeds tam.
  nee… hij drinkt geen wijn!

  groetjes, Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.