Ollie en Kaatje
Ollie en Kaatje

Ollie en Kaatje

Broer en zus zijn het, maar o zo verschillend, en samen in een mandje komt niet vaak voor, dat zien we echt zelden. ze hebben overigens allebei eenzelfde mand, en als er ene inligt gaat de andere in de andere mand liggen. Kaatje is de zwarte, die vind je in het donker niet terug en als hobby heeft ze verstoppen, vooral als we haar zoeken. Ollie is wat bangelijk, niet voor ons, maar wel voor vreemden, ook voor Jeslynn, die is hem wat te druk. Kaatje maakt dat niets uit, daar zit geen greintje kwaad in, maar kan wel eens baldadig en speels zijn. Ofwel het beeld wat u hier ziet is meer gewapende vrede dan dagelijkse realiteit, want onderling kan het wel eens goed uit de hand lopen met die twee badjakkers. Het blijven katten uiteraard.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Leuke foto en ook al uniek want je zegt dat ze zelden samen in een mandje liggen. Ik heb verschillende katten gehad en alleen Moos en Ayla lagen gezellig bij elkaar in de mand, misschien omdat het beide kittens waren toen ik ze in huis haalde. Al kwam de ene van een boerderij en de andere uit het asiel. Nu heb ik alleen Molly en die heeft een hekel aan haar soortgenoten, ik heb haar ook uit het asiel meegenomen en daar had ze het ook al niet op andere katten, dus zij is ‘kat alleen’ gebleven.

 2. logbankje

  Wel een heel speciale foto, maar ook wel lief.
  Als katten ouder worden, zijn zo soms ook wat toegefelijker.
  Wel mooi beide hun eigen karakter te hebben. Hans

 3. Ria van Felius

  Zo heeft elk levend wezen zijn eigen karakter, gelukkig kunnen ze toch even samen in een mand, een mand voor jou alleen ligt natuurlijk veel lekkerder, dat snap ik ook nog wel.

 4. schrijfsels

  Sinds onze middelste weer thuis woont, wonen hier dus ook weer een hond en kat. De kater is ook zo‘n pikzwarte. Die zie je dus mooi nooit liggen op onze donkere vloer of zwarte stoelen.

 5. Whahahaha ik zie de blik van Kaatje.. wat moet je hier? Mijn mand, de jouwe staat daar, hahahaha

  Zwaar unieke beelden dus, die je moet printen of af laten drukken, en ophangen of neerzetten, hahaha Prachtig!

  katten blijven inderdaad katten.

  X

 6. heerlijk sjoerd,
  ik mis nóg steeds mijn rooie Rufus….
  een kat in huis is toch wel super hé, jammer dat hij zo bang is, zo had ik er ook eentje, da’s toch niet echt fijn voor het dier ook niet
  mooi setje dat wel

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.