Spanning in de Samuel van Houtenstraat in Heerlen
Spanning in de Samuel van Houtenstraat in Heerlen

Spanning in de Samuel van Houtenstraat in Heerlen

bVision & Photography

Eigenlijk moet je door de graffiti van dit trafohuisje heen kijken om het mooie ervan in te zien. De schitterende vorm, mooi wit geschilderd en al jaren staat het daar zonder dat ik het echt gezien heb. Het staat vlak bij de MTS waar ik in mijn jeugd op heb gezeten, ik moet er dus honderden keren langs gekomen zijn. Alleen lagen mijn interesses destijds ergens anders. Hij stond vorige week al in de wacht, maar op het laatste moment besloot de Sint om toch maar een andere te publiceren.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. logbankje

    Inderdaad een mooi trafohuisje, daar kan de graffiti geen afbraak aan doen.
    Ach, dat is verkeersblindheid dat je het trafohuisje toen niet zeg, hopelijk niet door dat je lasogen had. Hans

  2. En nu miste ik jouw mail dat er een nieuw blog stond dus, dus moest ik je zelf even opzoeken. Leuk dat wit, is weer eens wat anders vind ik dan. Jammer van de graffity, hopelijk wordt dat nog weg gehaald! Bijzonder dat het je voorheen nooit zo was opgevallen, andere tijden, duidelijk 😀

    x

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.