Symmetrie

Symmetrie

bVision & Photography

Binnen ons fotoclubje hadden we de opdracht een foto te maken waar symmetrie in te zien was, ideeën genoeg, maar helaas niet het weer om het uit te voeren. Mijn gezondheid zat me deze keer een beetje in de weg. Ik als echte winterman kan momenteel geen kou verdragen door de nawerkingen van gordelroos. Maar goed, als dat alles is komen we er wel uit. Dan maar binnenshuis iets zoeken wat kon voldoen aan de opdracht. Niet geheel het gewenste resultaat, wat ik overigens wel in mijn archief heb, maar dat zou flauw zijn om dat te gebruiken als er recente foto’s vereist zijn. Het was ook een beetje een vreemd weekend. Door ziekte van een van de ouders van Jeslynn, viel het twee dagen oppassen ook in het water. Helaas het is niet anders, en voor er vragen komen, gelukkig een negatieve test op corona…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Ha Sjoerd,

  gelukkig! Een goede utislag dus… Dat betekent dat Jeslynn gewoon lekker bij jullie mag blijven komen.

  En de foto..
  Ik vind ‘m spannend. Leuk om op zo’n clubje te zitten… dan doe je heel wat anders dan dat je normaal gedaan zou hebben…

  groetjes van Marlou

 2. Beterschap voor het ouderpaar van Jesslyn! Sterkte voor jou, al is het hier vandaag weer ruimt boven de 0 graden, al op 8, richting de 10. Het is lekker buiten, alleen zo grijs en het regent… iets… of tikt nog na.

  De foto van symmetrie, prachtig deze! En ja, automatisch doe ik dat ook vaak, symmetrie zoeken of vinden en dan fotograferen.

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: