Plakplaatje – Failliet?
Plakplaatje – Failliet?

Plakplaatje – Failliet?

Ik had natuurlijk een heel verhaal kunnen ophangen over alle maatregelen die vandaag zijn ingegaan, maar ik laat dat graag even aan anderen over en ben me af aan het vragen wat ik hier over moet vertellen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. frank-103

  Het is heel vervelend voor veel ondernemers en werknemers, er is ook veel discussie mogelijk over de maatregelen, over 2 jaar kunnen we vast zeggen of de regering het goed aangepakt heeft.

 2. logbankje

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
  Denk dat er een aardig album kan worden gemaakt van winkels die Failliet zijn gegaan. Hans

  @ koude, is voor ons niet meer zo als voorheen.

 3. Ria van Felius

  Ik zie ledematen ingepakt, of ze moeten nog worden uitgepakt, al denk ik eerder het eerste. De tijd zal leren hoe het allemaal weer op standje normaal gaat komen.

 4. Tja, er zullen nog vele faillissementen volgen, vrees ik. Het is te hopen dat het kabinet echt ruimhartig de beurs trekt voor de kleine middenstand, horeca en cultuur & welzijn. Het is intussen toch al een duur verhaal, dus dan leent de staat nog maar wat meer bij.

 5. Het kan van alles zijn en heeft misschien niets met Corona te maken. Ik weet het niet. Het is moeilijk voor iedereen maar als iedereen normaal deed was dit misschien niet nodig geweest.

  1. bvision

   met mijn knie gaat het gelukkig redelijk goed, normaal lopen kan ik, zelfs een kilometertje of vier, vijf zonder pijn. ik kan alleen niet op mijn knieën gaan zitten of hurken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.