Plakplaatje – Failliet?

Plakplaatje – Failliet?

Ik had natuurlijk een heel verhaal kunnen ophangen over alle maatregelen die vandaag zijn ingegaan, maar ik laat dat graag even aan anderen over en ben me af aan het vragen wat ik hier over moet vertellen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Het is heel vervelend voor veel ondernemers en werknemers, er is ook veel discussie mogelijk over de maatregelen, over 2 jaar kunnen we vast zeggen of de regering het goed aangepakt heeft.

  frank-103
 2. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
  Denk dat er een aardig album kan worden gemaakt van winkels die Failliet zijn gegaan. Hans

  @ koude, is voor ons niet meer zo als voorheen.

  logbankje
 3. Tja, er zullen nog vele faillissementen volgen, vrees ik. Het is te hopen dat het kabinet echt ruimhartig de beurs trekt voor de kleine middenstand, horeca en cultuur & welzijn. Het is intussen toch al een duur verhaal, dus dan leent de staat nog maar wat meer bij.

  1. met mijn knie gaat het gelukkig redelijk goed, normaal lopen kan ik, zelfs een kilometertje of vier, vijf zonder pijn. ik kan alleen niet op mijn knieën gaan zitten of hurken.

   bvision

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: