Ratrace
Ratrace

Ratrace

Ja hoor, het gevecht kan weer beginnen, hoe krijgen we de boodschappen voor de komende boodschappen veilig in huis. Ik moet zeggen dat ik er echt tegenop zie om me in dat strijdgewoel te mengen. Ik weet dat het druk wordt, maar je kunt ook niet een week van tevoren alles vers in huishalen, dan kun je het met kerst weggooien. U moet het vandaag doen met een plaatje van Opa die met kleinkind aan de wandel gaat en per ongeluk langs een speeltuin komt… En dan kun je niet zeggen dat mag niet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 reacties

 1. Kakel

  Opa’s en speeltuinen…als dat geen geweldige samenkomst is!
  Mijn man en ik zijn samen met kerst. Heel raar maar overkomelijk. Behalve een toetje halen we niets extra’s in huis. Mijn man is namelijk nogal van de voorraden…
  Succes met de inkopen. Dat kan nog een klus worden.
  Vandaag de kortste dag!
  Lieve groet ♥

 2. Leuke foto weer, je kleindochter is een prachtig fotomodel , ja ik heb ook nog wat boodschappen te halen, maar dat moet vers zijn dus ik probeer morgen maar na mijn asielwerk de rest van de spullen te halen. Het zijn geen grote hoeveelheden, maar toch zaken die ik niet elke dag in huis heb. We zullen het wel merken morgen. Ik wens je vandaag een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.