De Passart
De Passart

De Passart

Deze foto heb ik gemaakt bij mijn wandeling door de Passart, een buurt in de deelgemeente Heerlen-Noord. Naast een witte villa ligt een braakliggend stuk grond, resterend na een grote brand in een voormalige garage aan de passartweg. Hier had zich dit tafereel ontwikkeld, een plaatje waard. We praten dan over bijna eind december. Langzaam maar zeker kan ik weer eens wat gaan lopen met mijn knie, de pijn is er langzaam uit, maar meer dan 5 km op een dag haal ik nog niet. En om heel eerlijk te zijn ben ik daar ook tevreden mee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

26 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.