BW-Conversie(7) – Future
BW-Conversie(7) – Future

BW-Conversie(7) – Future

De laatste zwart/wit foto dit jaar. En wat moet je er van zeggen. Het stroompje in Wijnandsrade dat stroomt naar het nieuwe jaar. Het symboliseert de lege winkelstraten, het afstand houden, het mondkapje. Allemaal zaken die kenmerkend zijn voor het jaar 2020 waar we morgen afscheid van nemen. Maar laten we vooral niet vergeten waar dit stroompje naar toe gaat, het stroomt het nieuwe jaar in, een jaar vol hoop op een afscheid van corona en een toekomst voor ons allemaal.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Het stroompje in Wijnandsrade in zwart wit is zeker een mooie metafoor naar het nieuwe jaar.
  Hopelijk komt er dan weer kleur in ons leven. Hans

  @ nou, naar Radio Luxemburg heb ik ook regelmatig geluisterd vooral in het weekend, hele nachten.
  Toen ook veel dj’s van de Engelse zendschepen die daar werkte.

 2. Frank103

  Al was 2020 een raar jaar, ik heb vooral de zomervakantie naar het buitenland gemist, was het verder geen vreselijk jaar. Mooi weer, geen gezondheidsklachten bij mij of familie, geen werk (financiële) problemen. Door de beperkingen waren boswandelingen leuker dan voorheen. Ik hoop wel dat we in 2021 weer over gaan op normaal.

 3. Goede morgen Sjoerd, laten we hopen dat komend jaar mooie dingen gaat brengen en dat we die ziekte snel uit de wereld kunnen helpen. In ieder geval zijn er nu vaccins gevonden, alleen gaat de vaccinatie hier niet erg snel van start. Misschien is het wel goed om te zien of er in andere landen veel bijwerkingen verschijnen, maar dat is dan ook het enige voordeel.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.