Vrij…
Vrij…

Vrij…

Het einde van 2020, maar het komt goed…

Vijfenzeventig jaar vrijheid moesten we vieren, niet door corona gevangen zitten in een vrij land. Wie had dat vorig jaar om deze tijd kunnen vermoeden toen we onze gedachten lieten gaan over het jaar 2019. Corona is toch echt wel het statement van het jaar 2020. Ik geloof dat het 4 maart was dat we met een aantal bloggers in Utrecht bij elkaar kwamen. Ik nog kuchend van een net voorbij zijnde heftige griep. Praten over van alles en nog wat en luisteren naar elkaar. En vlak daarna ging de boel op slot, vrijwillig weliswaar, en intelligent ook nog, maar toch. En nu is is de situatie alleen maar slechter geworden. Maar er is een sprankje hoop, er is een vaccin, en morgen hebben we een nieuw jaar en hoop ik dan ook eindelijk eens echt te kunnen genieten van mijn pensioen. Velen hebben het echter slechter getroffen, zijn ziek, of nog erger, hebben het niet overleefd, zoals Sinterklaas. Of ze zijn hun baan kwijt of zijn hun zaak kwijt. Dus te klagen heb ik niet, maar toch ben ik gevangen in een vrij land. Maar laten we eerst eens beginnen met iedereen een veilig uiteinde te wensen, want het komt goed… uiteindelijk.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. logbankje

  Zie je nog zitten op de foto, met onder andere Dien.
  Inderdaad was een vreemd jaar, corona heeft veel invloed gehad op ons leven.
  Wens je een goede en warme jaarwisseling en een gezond 2021 met veel uitdagingen. Hans

 2. We moeten slechts hoop en veel geduld hebben, maar vooral voor elkaar blijven zorgen. Dichtbij of op afstand in het gehele land. Wens je ook rustige dagen en een fijne jaarwisseling en dat het nieuwe jaar ons wat mooie berichten zullen geven.

 3. What goes down, must go up… the spinning wheel toch? Daar moet ik nu ineens aan denken. En nog zoveel meer, na diepe dalen, klim je ergens ook weer omhoog. Met andere woorden, kan het nog slechter? Dan toch, klimmen we er ergens weer uit!

  Dat 2021 maar snel mag klimmen! Ik wens jullie in elk geval een fijn uiteinde toe en een goed nieuwjaar!

  X

 4. Goede morgen Sjoerd laten we gewoon hoopvol blijven en er van uitgaan dat deze ziekte komend jaar overwonnen zal zijn. Ik wens je een fijne jaarwisseling toe en al het goede in het komende jaar.

 5. Alles komt goed, dat denk ik ook, maar we zullen geduld moeten hebben, en voor je gezondheid doe je alles.
  Geniet van je laatste dag van dit jaar.
  ヽ(° ͜>°)ノ*҉ Laten we elkaars lichtje zijn… —-ۜะะะۣۨ>

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.