Jaguar XJ-S
Jaguar XJ-S

Jaguar XJ-S

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info stuurde me de volgende foto’s van dit bijzondere model. Met daarbij de volgende tekst:
Als je een mooie jaguar ziet, dan moet je er ook een mooi model bij zetten. 😉 Aan het einde van de werkdag toch nog oog hebben voor schoonheid.
En ik kan me daar helemaal in vinden. Het is natuurlijk wel typerend voor zo’n auto als ik kijk naar de plaats waar deze geparkeerd staat. Dat is ook wel noodzakelijk, met een verbruik van een litertje benzine per 5 km als je een beetje pittig rijdt, en dat kan wel met de motor die erin ligt. Je bent in ieder geval een hele goede klant bij de leveranciers van deze prijzige vloeistoffen. Met een 82 litertank kom je gelukkig wel op één tank van Maastricht naar Dokkum, ik vraag me alleen af waarom je dat zou doen. Het blijft natuurlijk wel een prachtige twee persoonsauto, want op dat bankje achterin wil je natuurlijk niet gevonden worden. Maar ik hou het toch maar bij mijn Renault Clio…

 • Merk: Jaguar
 • Kenteken: 17-JBL-1
 • Type: XJ-S V12 CONV. U9
 • Kleur: rood
 • Bouwjaar: 1992
 • Aantal cilinders: 12
 • Motorinhoud: 5345 cc
 • Brandstof: benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Frank103

  Schitterende auto en met een bijpassend fotomodel levert dat geweldige plaatjes. Als je bij Krooymans vroeg hoe duur een Ferrari rijdt werd je de showroom uitgestuurd, als je dat belangrijk vindt moet je geen Ferrari kopen. Zoiets zal ook voor dezw auto gelden. Daarom rijd ik in een eco auto.. 😉

 2. logbankje

  Di Mario heeft wel een neus voor mooie auto’s, deze Jaguar is wel een voorbeeld erbij.
  Tegenwoordig levert hij er ook een mooi model bij op de foto op te leuken. Hans

 3. Kakel

  Ik dacht nog, toen ik naar de auto keek en de tekst las: zet S. er dan naast. En op de foto’s daaronder: jawel! 😀 Geweldig.
  Mooie auto maar daar ben ik iets te lomp voor. Zie je me zitten met m’n baggerlaarzen en Roza kletsnat op de achterbank?
  Doe mij maar een Landrover Defender!

 4. Goede morgen Sjoerd, ik vind het model mooier dan de auto, die slee is me een beetje te overdreven 🙂 Het is te zien dat de foto niet pas is genomen anders zou het model het toch wel aardig koud hebben gekregen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.