Licht in de duisternis
Licht in de duisternis

Licht in de duisternis

Het eerste wat ik dacht was een roestig plaatje aan de achterkant van restaurant de Gouden Spaan in Geleen. En daarna zag ik het licht. Nee, niet te vlug, ik blijf aanhanger van het Boeddhisme. Jehova’s getuigen komen er bij mij nog steeds niet in, ik zie ze trouwens ook nooit meer. Er vanuit gaande dat deze lampen in de avond aan zijn, er hangen er twee, is het toch een lichtpuntje in deze donkere omgeving. Er is verder geen lantarenpaal te bekennen en het terrein erachter is een open veld waar veel hondenliefhebbers hun huisdier uitlaten.
Ik moet in het nieuwe jaar nog even mijn draai vinden, zeker in deze donkere tijden en rare dagen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Ik zou weleens op een plek willen zijn waar echt in de wijde omgeving nul lichten aan zijn, ik zag laatst een foto van Texel en de sterrenhemel, nou, schiet mij maar lek, zoveel sterren heb ik nog nooit zien shinen… vanaf de grond… Dat is hier gewoon onmogelijk lijkt wel.

    De Jehova’s omdat je zegt wat je zegt, verwacht ik binnenkort wel dat ze aan je deur staan 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.