Try-Out
Try-Out

Try-Out

En in de beginne gaat het fout. Het is meer Trial and Error wat de klok slaat maar dat mag de pret niet drukken. Tegen de tijd dat het leuk wordt zijn we allemaal gevaccineerd en is Nederland Covid-19 vrij. En dat kan nog heel lang duren. Vandaar ook deze langpotige wezentjes. Het is nog even miniatuurwerk, maar wel leuk om te doen. Wat je hier ziet is een mixed media techniek, Ofwel naast aquarelverf als media wordt er in dit geval ook gebruik gemaakt van een watervaste stift en een brush pen.

 • Aquarelverf: van Gogh
 • Waterproof Pen: Sakura Pigma Micron (archival Ink)
 • Brush Pen: Sakura Koi
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 reacties

 1. hanscke

  Leuk gedaan. Ik houd het bij kleuren met kleurpotloden. Aquarelleren heeft het risico dat je er vieze vingers van krijgt en daar houd ik niet van. Verven en kleien zal ik dus noot gaan doen. Ook deeg maken met mijn handen vind ik niet echt fijn.

 2. logbankje

  Ik hoorde vandaag al dat we er nog lang niet zijn, geeft toch weer een rot gevoel.
  De beestjes blijven nog wel even rond zwerven. Hans

  @ Hier vuurwerk wat was verboden, zware bommen en grote vuurpijlen.
  Hoor dat veel baasjes van huisdieren blij waren dat er weinig vuurwerk werd afgeschoten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.