BW-Conversie(9) – Milieu of Miljaar
BW-Conversie(9) – Milieu of Miljaar

BW-Conversie(9) – Milieu of Miljaar

Miljaar, ook Heerlen heeft wijken waar de politie het niet voor het zeggen heeft maar de bewoners doen wat ze willen. (Milieu)Regels zijn er voor gewone mensen, dus niet voor de bewoners van deze buurtgemeenschap. Niet dat ze verder veel kwaad doen, je kunt er rustig doorheen lopen, als je durft.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Wij hadden vroeger een soortgelijke plek grenzend aan onze wijk, waar een bedrijf een aantal oude auto’s liet verkommeren. Wij hadden er een mooie avontuurlijke speelplek aan. Tot de baas van het spul zijn ronde maakte, dan waren we maar liever weg.

  2. Mijn neef werd ooit lastiggevallen toen hij door een bepaalde wijk in Heerlen fietste, op weg naar school. Jaren later ontmoet hij de vrouw van zijn dromen, uit die zelfde – beruchte – wijk. Ach, overal woont ‘krauw’.

  3. Ach laat iedereen maar leven zoals ze dat willen zolang ze anderen niet lastig vallen mogen ze dat wel van mij. En je zegt dat men er gewoon langs kan lopen, dus het zal wel meevallen, al is het een rommelig geheel en niet echt milieuvriendelijk.

  4. Dat soort gedeeltes heb je overal wel, maar ik weet uit betrouwbare bron dat er daar in de buurt wel meer plaatsen zijn. Gelukkig hebben we er nog fatsoenlijke bloggers in de buurt wonen.

    Love As always
    Di mario

  5. De eerste wijk waar ik niet doorheem durf moet nog onstaan denk ik. Hier hebben we trouwens ook een pipo die maar wat doet in zijn boomgaard. Het lijkt er soms net een sloopbedrijf.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.