It’s Me!
It’s Me!

It’s Me!

Vele hebben deze creatie in Mixed Media al gezien, ik vind hem zo leuk dat ik er mijn profielfoto van gemaakt hebt op enkele plaatsen. Maar nu in groot formaat op het blog, en dan hou ik even op met publiceren van mijn kunstwerkjes. Ik heb overigens ideeën genoeg hiervoor. Hij staat ook als vervanging van mijn oude kop aan de rechterzijde. van de site.

 • Aquarelverf: van Gogh
 • Waterproof Pen: Sakura Pigma Micron (archival Ink)
 • Brush Pen: Sakura Koi
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Ik vind het supergaaf, en ik weet als geen ander, het ziet er zo simpel uit, maar dan is het juist des te moeilijker! Knap werk Sjoerd, en in plaats van angry birds, moet ik telkens denken aan Happy Birds, de Happy Birds van Sjoerd 😀

  X

  1. Mixed Media betekent slechts, dat je meer dingen gebruikt dan slechts 1 medium om een doek of tekening te maken. In dit geval aquarelverf, stift en brush…

   Ik heb het ook wel gedaan, bijv. met lijm, acrylverf, inkt, en papierteksten plakken… Mixed Media. Dan zou je ook nog olieverf kunnen doen, of stift, alles door elkaar. Of bij elkaar brengen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.