NL Rocks
NL Rocks

NL Rocks

bVision & Photography

Eind december heb ik een grote wandeling gemaakt door het Imstenraderbos in Heerlen. Ergens langs een wei vond ik bijgaande steen. Ik had er even niet aan gedacht, wel foto’s van gemaakt en de steen in mijn zak gestoken. Nu was ik gisteren even door mijn foto’s aan het bladeren op zoek naar iets anders toen ik de bijgaande foto’s weer tegenkwam. Veel info stond er niet op, maar Google brengt uiteraard uitkomst. NL Rocks is een facebook groep waar mensen samenkomen die dit soort stenen verspreiden, maken of ontdekken. Ik had deze al bij de kabouters van Dien gezet, maar dat is de bedoeling niet, mag wel uiteraard. het is de bedoeling dat je er foto’s van maakt en daarna de steen weer laat zwerven. Mmm, dan moet ik hem Ward, Bubble, Punt, Kloek, Rockie en Doppie weer afpakken. Ik weet het nog niet, ik zal er eens een nachtje over slapen voor ik een besluit neem. Die kabouters waren er zo blij mee..

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Ik was hier gebleven vanmorgen toen eerst Liefste al eerder beneden was dan ik had gedacht, om daarna appje van dochter te krijgen, you know, maar morgen op blog, hahaha En deze stenen… ja leuk, zelf ben ik ze nog niet tegen gekomen, ben ook niet lid van de groep, maar ik wist wel van het bestaan af ook. Ik zou hem lekker houden 😉 En wat jij kunt doen? Zelf eentje maken misschien? En laten zwerven?

  x

 2. Nee hoor Sjoerd,

  je mag ‘m ook houden!
  Hier in Haarlem is ook zo’n groep (via FB) en die zeggen het ook: je mag ‘m houden of je mag ‘m door laten zwerven…

  Laat ‘m maar lekker bij de kabouters!!
  Mag van mij!

  groetjes, Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.