Avondklok leidt tot files in de ochtend
Avondklok leidt tot files in de ochtend

Avondklok leidt tot files in de ochtend

laatste Nieuws: Het vermoeden bestaat dat de invoering van de avondklok gaat leiden tot files in de randstad en de grotere steden. Veel mensen welke op bezoek zijn moeten tot half vijf in de ochtend wachten om naar huis te gaan, wat zal leiden tot overvolle wegen. De beperking van het aantal personen wat ook voor deze mensen geldt is hierop ook van invloed. Mensen rijden ieder apart zodat het niet opvalt. Dit volgens persbureau Me! van bVision.nl

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Catherine Boone

  Dat had ik niet gedacht dat er een verband tussen de twee factoren is … nou ja avondklok of niet, er komt wel licht uit deze ‘donkere’ tunnel.

 2. frank-103

  Ik denk dat het wel mee zal vallen, zoveel feestgangers dat er files ontstaan zijn er niet. Maar ik ben wel voor een ochtendklok om 10.00, dat verkort lekker de werkdag.

 3. Ook hier twijfel over het invoeren van de avondklok, zelfs de burgervader heeft zich er niet positief over uitgesproken.
  Dat er files in de ochtend kunnen ontstaan lijkt me een logisch gevolg. Hans

 4. De maatregel gaat er eigenlijk om dde groepen feestende jongeren binnen te houden, ddat gaat vast prima lukken want die feesten meestal van vroeg in de avond tot een uur of 5 half 6 in de morgen, dat gaat dus ( geen fluit) helpen, ik ging toch al niet de deur uit in de avond dus ik heb geen last, en met mij velen.;-)

 5. hahahaha die persconferentie was totale bullshit… ja het gaat er komen, maar gistermiddag 2 uur dan eindelijk.. en wat zeggen ze? We gaan de komende dagen erover praten of en hoe en waar… right?

  En die tijdstippen inderdaad… half 5…

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.