Een vreemde eend
Een vreemde eend

Een vreemde eend

Jeanne van sjannesblog stuurde me de volgende foto van wel een hele vreemde eend. Hij stond bij Garage Ruimzicht in Amsterdam-Noord. Volgens eigen zeggen de oudste eendengarage van Nederland. Ik plaats hier toch enkele vraagtekens bij, ik ken er zelf al hier in de buurt, die volgens mij veel ouder zijn. Maar dat terzijde, dit blijft een heel bijzonder exemplaar. De eigenaar, Johan Kuin staat bekend als de eendendokter, en niets is in dat opzicht vreemd aan een Eend voor hem. Ook niet als er eens een vreemde eend tussen zit, en daar heeft hij er ook diverse van… alleen zag ik bij hem dat zijn eenden ook niet kunnen zwemmen. En als ik op de foto kijk staat de auto van Oma er ook tussen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Inderdaad een bijzondere eend,maar ook gewone eenden vind ik leuk, alleen heb ik er nooit zelf in gereden. Alleen wel mee mogen rijden. Mijn eerste eigen auto was een degelijke VW kever. Fijn weekend gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.