Waarom nou
Waarom nou

Waarom nou

Aanhouding 21 jarige man uit Hoensbroek

Een jongeman van 21 jaar uit Hoensbroek is gisterochtend door de politie van zijn bed gelicht en aangehouden, verdacht van opruiing. Hij deelde berichten waarin waarin werd opgeroepen om een politieburo in de fik te steken. Dat je daarvoor op de blaren moet zitten had hij waarschijnlijk nooit gedacht, en vandaag krijgt hij al te horen wat er met hem staat te gebeuren. Via supersnelrecht ofwel lik op stuk beleid wordt dat waarschijnlijk meteen een strafblad wat hij de rest van zijn leven mee mag dragen. Via social media oproepen op om geweld te gebruiken tegen de overheid is natuurlijk alles behalve slim. En terecht dat deze mensen worden aangepakt, al is het alleen maar een waarschuwing voor het feit dat dit soort berichten ook door de overheid wordt gelezen.
Het politieburo van Hoensbroek ligt overigens bij mij in de straat, dan komt het meteen wel heel dichtbij…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Geweldig dat ze gelijk iedereen snelrecht geven en zonder pardon de gevangenis in en betalen, leg het als je er uit komt maar aan je baas uit. Het fijnste idee is dat als zre nu niet kunnen betalen de veroordeling nog 20 jaar geldig blijft dus zodra er iets aan geld binnen komt mag je gaan betalen.

 2. logbankje

  Rietepietz gaf al het antwoord, hij heeft geluk.
  Want als je wel een strafblad heb, ben je het niet zomaar kwijt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Ria van Felius

  Het moeten er nog veel meer worden natuurlijk, allemaal opdraaien voor de schade en een gevangenisstraf, of hebben we dan weer niet genoeg cellen 😉

 4. Goede morgen Sjoerd, die relschoppers zijn alleen op rellen uit, prima dat ze stevig aangepakt worden. Daar heeft het misschien teveel aan ontbroken, zodat ze nu dachten dat ze alles konden doen zonder gevolgen voor zichzelf.
  Jou wens ik een fijne vrijdag toe.

 5. Zover voor zover ik weet is het hier rustig en blijft het rustig, maar ik zag ook per ongeluk, dat de politie echt aan het staan is… op voorhand In het centrum en zo. Die gasten beseffen echt niet dat ze nu voor het leven getekend zijn. Eigen schuld, dikke bult.

  X

 6. Gelukkig heeft er nog niemand naar hem geluisterd. Je moet er niet aan denken. Laat er maar een flinke geldboete tegenover staan. Dan heeft de regering weer wat geld om wat rekeningen te betalen her en der.

  Love As Always
  Di mario

 7. marjolijn1

  Rellen, andermans spullen bewust kapot maken heeft geen enkele zin, en zeer kwalijk…!
  Van mij mag iedereen die zich daar schuldig aan gemaakt heeft flink gestraft worden en ook alle kosten daaraan op hun eigen bordje krijgen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.