Aquarel: Winter
Aquarel: Winter

Aquarel: Winter

Deze week was ik wat aan het oefenen met een aquarel in winterstijl toen mijn dochter haar dochter kwam ophalen. Dag aquarel, ze vond hem mooi en wilde hem graag hebben. Het enige wat me nu rest is een foto die ik snel gemaakt heb, maar toch enigszins mislukt is. Om mijn kleindochter niet te kort te doen heeft zij er ook ene gekregen om op te hangen, een hele vrolijke welke ik al eerder gemaakt had. En ach, bewaren doe ik wel, maar in deze fase is nog niets zo perfect als ik dat zou willen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. logbankje

  Een hele opsteker dat je aquarel zo goed in de smaak ligt.
  Bevestiging van je talent, en het is ook heel mooi geworden. Hans

  @ er zitten twee tankstations in de omgeving, dus daar is er geen een nodig.

 2. Kakel

  Ik snap jouw dochter, hoor! Je tekening vind ik prachtig. Deze winter-aquarel vind ik mooi! Dat je streeft naar een beter resultaat, is positief maar niet streven naar perfectie. Dat is zo saai…
  Bewonderende groet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.