BW-Conversie(12) – Sneeuw
BW-Conversie(12) – Sneeuw

BW-Conversie(12) – Sneeuw

Omdat we het misschien weer jaren moeten missen, nog gauw even een zwart-wit foto van de sneeuw in het Limburgse Heuvellandschap zo tussen Heerlen en Simpelveld. Ik kan er in ieder geval van genieten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Nou, ik las ergens dat de kans op zeer streng winterweer toch aanzienlijk dichtbij is vanwege de te hoge temperatuur op de noordpool. Dan zou een berg sneeuw ook zomaar kunnen. Maar zoniet, dan hebben we jouw foto.

  2. Het sneeuwt nu hier ook en blijft liggen! En ik BAAL nu zo dat ik geen rijbewijs heb, dat ik niet even naar de hiede en het bos kan rijden… nee op de fiets zeker niet, te ver weg… 😉 Dus wens ik nu even dat het er straks nog ligt en dat ik Liefste zover krijg om even mee te gaan, rondje rijden in de natuur. 😀

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.