Sneeuw
Sneeuw

Sneeuw

bVision & Photography

Gisteren werd ik aangenaam verrast, tijdens het opstaan kijk ik even naar buiten en YES, sneeuw. Dus toen Jeslynn arriveerde meteen de auto gepakt en naar Appie in Kerkrade gereden voor de boodschappen. Laten we dan ook in de buurt van het Imstenraderbos komen… U snapt het wel, het is weliswaar geen metertje, maar alles is beter dan niets. Als ik moet schatten lag daar ca 10 cm ongerepte sneeuw. De lichtomstandigheden waren niet ideaal op dat moment, vrij donker, wat mistig en sneeuwval. maar daar maak ik me op zo’n moment niet druk om.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 reacties

 1. logbankje

  Ik heb geen commentaar op je foto’s, ze geven juist weer hoe uniek het is geworden dat er sneeuw ligt.
  Voor Jeslynn een hele belevenis, voor het eerst bewust sneeuw mee maken. Hans

  @ door oma gaat het steeds beter. 🙂

 2. Jaloersmakend mooie foto’s met die sneeuw.
  Het is weer een rare kwakkelwinter, dus ik kijk er niet van op als er vannacht of morgen hier ook weer wat sneeuw valt. Maar dat zal dan wel weer natte sneeuw zijn. En als het wel even ècht sneeuwt, dan kunnen we daar met de avondklok ook maar beperkt van genieten. Gelukkig heb ik vorige week een paar foto’s van licht besneeuwde wegen kunnen maken. 🙂

 3. Goede morgen Sjoerd, mooi die donkere boomstammen tegen dat witte wit van de sneeuw. Gister was er hier nauwelijks iets wit, ja het randje van het dak en een klein beetje op het gras, waar je her groen nog doorheen zag. Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.