Het verhaal
Het verhaal

Het verhaal

Het had een verhaal kunnen zijn, dit gezinnetje op weg naar waar eens hun auto stond. Alleen de weg is weg en waar staat de auto ook alweer. Die hadden we hier toch ergens geparkeerd. Gelukkig liep het anders af, en waren het alleen maar ramptoeristen, zoals ook de fotograaf.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Toch niet verkeerd dat ze op veel plaatsen ruimte voor de rivieren hebben gecreëerd, nu nog iets goeds verzinnen om het water op te slaan voor de warme droge zomers.Omgekeerd denken valt niet mee na eeuwen de strijd met het water te hebben gevoerd.

 2. Goede morgen Sjoerd,ja zo zie je de kracht van het water, als er noord-wester storm is ga ik ook wel eens naar de zee kijken tijdens de vloed, met eb is dat minder spectaculair . Een fijne dinsdag gewenst.

 3. De natuur is iets wat gewoon zo groots is, dat we dat niet in de hand hebben, of kunnen houden, ook al wil de mens dat graag. Dus ja, bij bijzondere dingen, willen mensen het graag met eigen ogen zien. Ik denk, als ik in de buurt was geweest, dat ik ook wel even had willen kijken 😉

  X

 4. Het zit in de mens, kijken waar gevaar dreigt. HEt geeft je de mogelijkheid rekening te houden met wat er misschien komen gaat. Ik las dat het niet geheel kritiek wordt bij jullie?

  1. Sjoerd

   Borgharen en Itteren kunnen wel wat hebben. Lastiger is het benedenstrooms en de toevoer riviertjes zoals de Weerd. de Roer en de Swalm, daar staat het water al tot aan de huizen. Maar inmiddels daalt het peil bij Borgharen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.